Adres & route
OPDRACHTGEVER
Panheel Groep

VERBOUWING MOLENHUIS HOMPESCHE MOLEN
Na de eerste verbouwing van de Hompesche Molen trok het monumentale pand zoveel bezoekers dat besloten werd om ook het Molenhuis, de binnenplaats en de aangrenzende schuur door La Deich te laten verbouwen tot een café restaurant met vergaderruimte grenzend aan een beschut buitenterras. 

TRANSFORMATIE
Het molenhuis heeft een ingrijpende metamorfose ondergaan waarbij o.a. de gebogen bakstenen molenromp weer in beeld is gebracht. Door de professionele keuken en volledige horecavergunning is het nu mogelijk om grote groepen te ontvangen.

VERHALEN
In de vormgeving en het materiaalgebruik van het interieur zijn vele verwijzingen naar  'Grind' en 'Natuur' verwerkt waardoor de gasten ontvankelijk gemaakt worden voor verhalen over een landschap gevormd door Grind, Groen en Graan.